De haarband

Er was eens een bos met haar, het had een volle periode vol hormonen meegemaakt. Na 9 maanden vol te zijn geweest besloten wat lange haren dat het tijd was om afscheid te nemen en er verschenen her en der wat grijze streepjes.

Het geduld werd op de proef gesteld, maar na ongeveer 9 maanden verschenen er dan eindelijk weer wat nieuwe haartjes. Deze nieuwe haartjes vonden de wereld leuk en begonnen te groeien. Springend bewogen we ze door het leven, sommige nieuwsgierig hangend naar voren.

Het spiegelbeeld noemde ze ietwat duivels en besloot dat het tijd was voor eerlijke feedback van een professional. De hoorntjes bleven want sja die bos eraf was geen optie. Een creatieve oplossing dat was de feedback.

De nieuwsgierige haartjes bewogen naar voren en zochten op het wereldwijde web iets sierlijks. Plots vonden ze daar de oplossing bij Kiezel4 en enthousiast keken ze de volgende dag uit naar de postbode. Vanaf die dag gingen ze weer als 1 geheel door het leven. De nieuwsgierigheid bleef, zonder hoorntjes. Het haar bleef groeien en ze hielden van de kleur die het hun leven gaf.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL