Ik heb het materiaal niet..

Je zou wel aan de slag willen maar je hebt het materiaal niet? Je weet door de bomen het bos niet meer te vinden en hebt geen tijd om al die winkels langs te surfen?

Speciaal voor jou heb ik een aantal workshop boxen gemaakt en ontwerp ik de ArtJournal Specials. Producten waar jij vrijwel direct mee aan de slag kunt gaan. 

Ik zou wel willen..

.. maar heb de energie niet om langs tig winkels te gaan om materiaal te shoppen. En zou schuif ik al dat leuks voor me uit, hoe graag ik het ook zou willen en hoeveel rust creatief bezig zijn me ook gaat opleveren. 

Speciaal voor jou heb ik een aantal do it yoursef [DIY] workshop boxen gemaakt en ontwerp ik de ArtJournal Specials. Producten waar jij vrijwel direct mee aan de slag kunt gaan. 

workshop boxen

de benodigde materialen in een box, inspirerend en aanmoedigend

Artjournal Specials

vormgegeven om ArtJournaling makkelijker voor je te maken

niveaus

inspirerend / niks anders nodig

do it yourself

i need cake

[workshop box]

€ 45,-

wilde bloemen borduren

[workshop box]

€ 35,-

jurnalised *23

[workshop box]

€ 147,- *

Met veel plezier maak ik de workshop boxen en geef ik de vorm aan de ArtJournal Specials. Van vormgeving tot aan het inpakken, ik vind het te leuk om het voor je uit te denken. 

artjournal Specials

De ArtJournal Specials zijn creatieve producten die jij kunt gebruiken in jouw boekje (ArtJournal). Van je basis boekje tot aan je papier en je stempels. Onder de elastieken schuif jij jouw basis bladzijdes, om daarna aan de slag te gaan met verf, stof en/of papier.