0% is completed
0/0 mini workshops
You're seated!
workshop 34 of 33
You're seated!

03 – click, click, click

lapje tekst waarin ik onder andere noem dat er een video is en een plaatjes-beschrijving. In je Jurnalised kit vind je alle materialen die je nodig hebt om je eigen jurnal te kunnen maken. 

Jij je hebt je opgegeven met het pakket ‘JU wilt snuffelen’, in deze workshop zit een versnelde video van de workshop. De stap-voor-stap uitleg (in foto met tekst en ingesproken video’s) zijn beschikbaar vanaf het pakket ‘JU gaat zelf aan de slag.

workshop video:

Ondergronden

  • ondergronden als download -> zelf printen
  • papier van de ArtJournal Specials

Ik wil upgraden

Wil jij toegang tot de stap-voor-stap fotobeschrijving, tot de video’s die zijn ingesproken door mij en elke 2 weken een template krijgen? Je kunt hieronder upgraden naar een ander pakket. Vink aan naar welk pakket jij wilt upgraden en gebruik de code ‘JUwilmeer’ bij het afrekenen en krijg €27,- korting.

JU are working at yourself

Een jaar lang toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg en thema template, de 3 Jurnalised basics en meedoen met de seizoens-bingooo’s

€ 47,-

JU want inspiration

Een jaar lang toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg en thema template, de 3 Jurnalised basics, meedoen met de seizoens-bingooo’s, vragenuurtjes en 4 online workshops

€ 125,-

JU don't want to miss anything

Een jaar lang toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg en thema template, de 3 Jurnalised basics, meedoen met de seizoens-bingooo’s, elk seizoen een live vragenuurtje en 6 online workshops (waarvan 2 snuffel-workshops met 2 bijbehorende snuffel-boxen)

PLUS startersbox (gratis verzonden)

€ 275,- *

€ 222,-

* aanbieding is alleen geldig t/m 31 oktober ’21

27.00
47.00
125.00
222.00
45.00
Je winkelmandje:
en_US