Gehost door Charlene en Ilse (IKmetliefde) – Nederlands gesproken video’s

gratis

Ja, dat is leuk dat het gratis is, maar wat is JournalWithUs nou? Want eerlijk, gratis betekend natuurlijk niet automatisch dat iets heel erg tof is. Dus ja, JournalWithUS wat is dat nou? Elke maand maken Charlene van der Laar en IKmetliefde een inspirerende filmpjes voor jou. Helemaal in het thema van die maand. Dit jaar heeft elke maand een kleur als thema, en volgend jaar zullen dat weer nieuwe thema’s zijn.

elke maand

Uiteraard is JournalWithUs ook the place to be als jij als eerste de sneaks wilt zien van nieuwe ArtJournal Specials. Dat zijn die heel erg toffe producten die Charlene en ik ontwerpen voor Elizabeth Craft Designs. Kortom elke maand een feestje in je inbox.

Verwar JournalWithUs niet met Jurnalised, dit zijn twee verschillende projecten. 

* deze pagina's kun je al bekijken

12 kleuren

12 kleuren als leidraad om jouw creatieve dagboek elke maand mee te openen.

24 fimpjes

Elke maand zie je even ons gezicht, vertellen wij je de nodige nieuwtjes en avonturen. En vind je na deze leuke introductie een versnelde video hoe wij nou een leuke pagina met het thema van deze maand maken.

Sneakjes!

Die zijn natuurlijk van de ArtJournal Specials. Die Charlene en IKmetliefde vormgeven voor Elizabeth Craft Designs. Ken jij de ArtJournal Specials nou nog niet, neem dan even een kijkje op ArtJournalSpecials.com en ontdek de leukste stempels, stansen, stencils en natuurlijk dat heel erg toffe papier!

Facebook groep

En wil je nu jouw pagina ook delen dan kan dat natuurlijk in onze heel erg gezellige Facebook groep. Elke maand verschijnen hier de kleurrijkste pagina's in het maandelijkse thema en vind je hier genoeg inspiratie om zelf aan te slag te gaan.

* wat is JournalWithUs?

Hoe kun je mee doen?

JOURNALWITHUS

37.5
0
  • 24 inspiratie video's
  • elke maand als eerste op de hoogte
  • sneak-peeks van nieuwe releases
  • elk jaar nieuwe maand-thema's
  • automatisch gratis verlengen naar volgend jaar
nl_NL