Maak je eigen creatieve boekje

Zie jij allerlei toffe kunstwerkjes op de socials voorbij komen, de meest creatieve pagina’s en vraag jij stiekem af hoe dan? Denk jij bij het zien van deze pagina’s dat gaat mij nooit lukken, ik heb geen tijd, of je weet je gewoon niet meer waar je die witte pagina mee moet vullen?

Creatief bezig zijn zorgt ervoor dat je hoofd rustiger wordt en de stress onderbroken wordt. Het is een waardevolle manier van ontspannen, het geeft jouw de mogelijkheid om te ontsnappen aan de werkelijkheid en het laat jou ervaren dat jij nieuwe dingen kunt leren.

Ik kan dat niet..

Door middel van de bijbehorende workshops ga ik je stap-voor-stap uitleggen hoe jij ook creatief bezig kunt zijn.

Ik heb geen tijd..

Eén keer in de 2 weken tijd en ruimte vrijmaken voor creativiteit en plezier

Ik weet niet wat..

Elke 2 weken krijg je een nieuw thema, met een stukje uitleg van mij en thema templates. 

ju, create for fun!

Jurnalised draait om plezier hebben, dat jij plezier hebt in het creëren. Het hoeft niet perfect, de lat mag weg. Ontdek creatieve mogelijkheden, ontdek de rust, de ontlading en jouw eigen creativiteit.

Een jaar lang heb je elke 2 weken een momentje voor jezelf, heerlijk even de tijd vergeten en aan de hand van een voorbedacht thema een witte pagina vullen met jouw eigen gemaakte kunst. Ontdek creatieve mogelijkheden, ontdek de ontspanning, ontdek dat jij dit ook kunt!

Ju wil op de hoogte blijven:

Deze nieuwsbrief houd je op de hoogte van aankomende feestweken.

Wat kan ju kiezen?

Hoe kun ju mee doen?

JU wil snuffelen

Een jaar lang toegang tot 2-wekelijkse thema’s, de eerste 2 Jurnalised basics zijn versneld te bekijken
 

€ 27,-

JU gaat zelf aan de slag

Levenslang* toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg, een jaar toegang de 3 Jurnalised basics en meedoen met de seizoens-bingooo’s

€ 47,-

JU krijgt inspiratie

Levenslang* toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg en thema template, een jaar lang toegang tot de 3 Jurnalised basics, meedoen met de seizoens-bingooo’s, vragenuurtjes en 4 online workshops

€ 125,-

JU wil niks missen

Levenslang* toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg en thema template, een jaar lang toegang tot de 3 Jurnalised basics, meedoen met de seizoens-bingooo’s, elk seizoen een live vragenuurtje en 6 online workshops (waarvan 2 snuffel-workshops)

PLUS 1 startersbox en 2 snuffelboxen

€ 275,- *

€ 222,-

* aanbieding is alleen geldig van 26 t/m 31 oktober ’21

Video afspelen

JU wil ook een startersbox

In deze startersbox vind je alle materialen die je nodig hebt voor de basis workshops. Alles? Jazeker, alles! Alle materialen om zelf je jurnal te maken, je pagina’s te vullen, de eerste pagina niet meer zo naar je te laten staren en een toffe foto ondergrond. De startersbox is inbegrepen bij JU wil niks missen. Bij de overige pakketten is de startersbox bij te bestellen.

De startersbox wordt verzonden als pakketpost, de snuffelbox als brievenbuspost met PostNL. Verzendkosten worden berekend bij afrekenen.

Ik wil me opgeven!

Op dit moment is de inschrijving voor Jurnalised gesloten, vanaf 26 oktober ’21 kun je je weer inschrijven voor een nieuw seizoen.

Dagen
Uren
Minuten
Je kunt je nu inschrijven voor het nieuwe seizoen Jurnalised! -> klik hier om je op te geven

Ju wil op de hoogte blijven:

Deze nieuwsbrief houd je op de hoogte van aankomende feestweken.

nl_NL