Gehost door Ilse (IKmetliefde) – Nederlands gesproken video’s

inspireren

Het doel van Jurnalised is je aanmoedigen om creatief bezig te zijn, inspireren en verbinden met allemaal leukerds die het ook leuk vinden om creatief bezig te zijn. Onder andere met een privé tafel en (nu nog) een besloten facebook-groep. Super leuk om je mede-tafel-genoten te ontmoeten en ze wat beter te leren kennen. En wie weet ontdek jij wel dat jouw buurvrouw vlak bij je in de buurt woont!

aanmoedigen

In 2021 krijgt je 6 mini workshops over uiteenlopende technieken. Zo komt onder andere mixed media, watercolor en papier voorbij in deze online workshop. En als kers op de spreekwoordelijke taart of op je journal komt er in de herfst een les met foto en video tips. Zo kun jij heerlijk aan de slag met toffe materialen, weet jij ook wat mixed media betekent en kan jij na dit jaar ook toffe foto’s maken van jouw creativiteit!

* gemaakt door deelnemers

27 prompts

Zodat je zelf niet hoeft te bedenken wat jij moet maken. 27 creatieve opdrachten geven jou een richting wat jij op een nieuwe pagina kunt maken. En die jouw helpen om een creatief dagboek te vullen.

6 mini workshops

Even geen inspiratie? 6 mini workshops met heldere uitleg geven jou een idee wat jij allemaal zou kunnen doen met dit thema. Daarnaast worden alle prompts op zondag wat extra uitgelegd zodat jij er heerlijk mee aan de slag kunt.

Bingooo

In 2021 vinden er verschillende give aways plaats van super leuke inspirerende creatieve spullen. Hiervoor heb je een nummer nodig en deze vind je in je mini-kit. Zei jij nu bingo terwijl je geen bingo had? Dan moet er natuurlijk een liedje gezongen worden.

Exclusieve tafel

Een privé tafel waar je je mede-jurnalisers kunt ontmoeten en waar je geïnspireerd wordt. Tegelijk ook een plek waar je met je vragen terecht kunt over welke schaar nu het beste knipt of welke verf je nu echt moet hebben.

Online museum

Een jaar lang heb je met plezier gewerkt aan een heel tof jurnal. Je mag deze na dit jaar enthousiast laten zien aan jouw mede jurnalisers en er is een plekje voor jouw gereserveerd in het online museum (niet verplicht uiteraard).

* wat is jurnalised?

Voor wie Is jur '21?

Druk druk druk

Voor jou, als jij denkt dat jij geen tijd hebt. Als jij (te) weinig tijd neemt om te ontspannen. Als je overdag een drukke baan hebt of thuis bent en zorgt voor je kinderen. En jij wel een beetje ontspanning kan gebruiken na die intensieve dag.

Ik ben niet zo creatief

En ook voor jou als jij denkt dat jij niet (zo) creatief bent. Als je denkt dat 1 van je kinderen dit ook had kunnen maken en jouw creatieve pagina's niet durft te laten. Maar het wel heel tof vindt om creatief bezig te zijn.

Miranda
Mirandaover jurnalised '21
Lees verder
"Ik ben echt meer crea aan de slag als ever en mijn jurnal vult zich al lekker! De prompts houden de boel levend, en ook de filmpjes zijn erg leuk en inspirerend!"
Carry
Carryover jurnalised '21
Lees verder
heel erg leuk! Ook de uitleg bij de opdrachten zodat je het van meerdere kanten kunt bekijken. Je geeft leuke ideeën.
Daniëlle
Daniëlleover jurnalised '21
Lees verder
Supertof! Ik hobbel er achteraan maar vind het een heerlijke online jaarworkshop!
Marga
Margaover jurnalised '21
Lees verder
Ik vind het super leuk omdat het zoveel eigen creativiteit geeft.
Previous
Next

mini workshops:

Not available
Not available
Not available
Not available
Not available
Not available
Not available
Not available
Not available
Not available
Not available
Not available
Not available
Not available

Hoe kun je mee doen?

JURNALISED '21

online + in het museum
37,50
  • in het museum
  • 6 mini workshops
  • 27 creatieve opdrachten
  • besloten tafel en/of facebook groep
nl_NL