les 1 van de 0
mee bezig

welkom [studio tour] Copy

Super leuk dat je mee doet met de workshop JU learn from flowers! In deze workshop ga je bezig met een acrylverf. Op stof, op papier, met penseel en met je paletmes!

In de les zakboekje vind je een aantal belangrijke notities, vergeet die niet door te lezen. En hieronder vind je nog een aantal studio-tricks die jouw irritatie gaan besparen. 

Ik wens je veel plezier met deze acryl-workshop!

Video afspelen

geen irritatie voor jou!

Deze informatie vind je als eerste les bij elke workshop, dit voorkomt een hoop irritatie voor jou. 

Rechtsboven in je scherm (zowel op mobiel als op tablet en computer) vind je een cirkeltje met een maantje erin, twee pijltjes die naar of uit elkaar wijzen en drie streepjes onder elkaar. 

Het cirkeltje met maantje betekent de donkere modus, alles wat wit is wordt zwart en je tekst wordt wit. Fijn voor je ogen als je ‘s avonds in de studio workshops wilt bekijken bijvoorbeeld. 

De pijltjes laten je submenu verschijnen of verdwijnen. Hierin vind je onder andere deze pagina, je workshop-lessen en verwijzingen.

De drie streepjes geven aan dat je daar je persoonlijke pagina’s vindt. Op je tablet en computer vind je deze drie streepjes rechts van je scherm, op je mobiel staan deze streepjes links van je scherm. 

De knop ‘streep door’ onderaan deze les is puur voor jezelf, zodat je in je overzicht ziet dat je deze les hebt afgerond. Je kunt de les alsnog zo vaak als jij wilt terug kijken.