les 1 van de 0
mee bezig

zakboekje Copy

In deze les vind je een aantal belangrijke notities. Lees ze goed door. 

besloten community

Op Facebook vind je een besloten groep waarin jij jouw kunstwerkjes kunt delen. Op Facebook vind je een besloten groep waarin jij jouw kunstwerkjes kunt delen.

Yikes, maar 2 likes.. Het ‘gevaar’ van online posten, want ik zie dat 95 mensen deze post heeft gezien en maar 2 likes?! Is mijn pagina niet mooi, of kan ik het toch niet.. Gedachtes die helemaal niet nodig zijn. Want jij maakt prachtige pagina’s, wat jij maakt is fantastisch, jouw pagina verdient een plekje in het online museum. 

een aantal guidelines

Deze workshop is voor eigen gebruik. Kopiëren mag voor eigen gebruik en plezier. Het is niet te bedoeling dat je een gekopieerd voorbeeld gaat verkopen of gaat gebruiken voor een eigen worskhop. De workshop is bedacht specifiek voor Jurnalised, en is bedoeld voor persoonlijk gebruik. 

notificaties per e-mail

Vanuit het e-mailadres workshop@ikmetliefde.nl worden notificaties verstuurd verstuurd vanuit de studio. Bij Gmail en hotmail wordt dit emailadres vaak als spam of reclame gemarkeerd. Markeer dit e-mailadres als veilig. Heb je een vraag of wil je iets laten weten? Stuur via het formulier hieronder een berichtje: 

Krijg je geen reactie? Stuur me dan even een (whatsapp) berichtje op 06-43482045 . Let op: dit is een zakelijk (whatsapp) nummer, een extra service voor jou als klant. Niet bedoelt voor privé gesprekken, spam- en/of reclameberichten.

    * verplichte velden

    nl_NL