les 1 van de 0
mee bezig

zakboekje

zakboekje

Op deze pagina vind je een aantal belangrijke notities en de kortingscode voor de winkel waar jij oa de nieuwe winter release van de ArtJournal Specials met korting kan bestellen! Lees ze goed door. 

besloten community

Op Facebook vind je de JournalWithUs-groep waarin jij jouw JournalYourDecember kunt delen. Leuk als jij erbij zet dat je mee doet aan deze workshop en vergeet ons niet te taggen, dan kunnen wij jou liken! Naar de community

een aantal guidelines

De workshop voorbeelden zijn voor eigen gebruik. Gebruikte stempels binnen een workshop zijn altijd ter inspiratie, kijk in je voorraad naar een vergelijkbaar ontwerp die je kunt gebruiken voor jouw pagina. Dit valt onder plagiaat (copy-cat gedrag). Kopiëren mag, maar je mag het niet verkopen of laten zien op social media. Dat geld uiteraard niet voor het namaken van pagina’s op dezelfde manier met dezelfde technieken. Hetzelfde geld voor de workshop-ideeën. De workshops en bijbehorende lessen zijn bedacht specifiek voor JournalYourDecember, en zijn alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. 

vragen

Vanuit het e-mailadres workshop@ikmetliefde.nl worden notificaties verstuurd verstuurd vanuit de studio. Markeer dit e-mailadres als veilig. Heb je een vraag of wil je iets laten weten? Stuur via het formulier hieronder een berichtje: 

Krijg je geen reactie? Check je spam, alle mailtjes beantwoord ik sowieso binnen 4 werkdagen, maar het liefst sneller.


iK HEB EEN VRAAG

  * verplichte velden

  kortingscode

  Omdat we die te leuke samenwerking hebben met Doe@ding kun jij die te fijne spulletjes (en de nieuwste release) mét korting shoppen bij Doe@Ding. De kortingscode* bij het afrekenen die jij mag gebruiken is: 

  dec21

  *te gebruiken tot 31 december ’21  Naar doe@ding