Ha lieve

creatieveling,

Video afspelen

Wat leuk om jou hier te zien! Ik ben Ilse Kleijer [ IKmetliefde ], artistiek ontwerper, altijd bezig met iets maken en verzot op creatieve boekjes. Ik geef online workshops en maak diverse workshop boxen zodat jij ook aan de slag kan met het maken én vullen van jouw creatieve boekje!

Om op de hoogte te blijven van nieuwe workshops en nieuwe producten kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, die vind je onderaan deze pagina. 

Wil je verder snuffelen in de studio? De 3 streepjes linksboven zijn het menu. Hier vind je heel veel meer leuks, maar natuurlijk staat al het leuks overzichtelijk hieronder ook nog genoemd. 

Ik hoop je te inspireren en aan te moedigen in mijn online studio en wens je veel creatief plezier!

Doe mee met de GRATIS tutorial picknick in het park en ga geïnspireerd aan de slag met hippe borduursteken!

aanbevolen workshop

- workshop box -

loose petals

In de box vind je een handleiding in kleur van 20 pagina’s, gedrukt en geniet. In deze handleiding staan 5 patronen, 12 verschillende steken en is alles stap voor stap beschreven. Je kunt met deze materiaal box aan de slag zonder dat je de online workshop nodig hebt.

55,-
  •  

- online workshop -

[maak je eigen boekje]
jurnalised

Maak en vul in een jaar tijd je eigen creatieve boekje met 27 thema’s, bijbehorende thema sjablonen, online (live) workshops en bingooo’s. Ontdek oa potlood, aquarel en acryl,  borduren, stof en vilt. In de online workshops komen diverse technieken en voorbeelden voorbij. 

47,-
(vanaf)
  •  

gallery:

Inschrijven nieuwsbrief: