Ik durf niet..

Wat ik maak is geen kunst, waarom zou ik er tijd en energie in gaan stoppen? Zou het er dan mooier van worden?! Die witte pagina staart mij aan, hoe durf ik die te vullen? 

In de studio ontdek je dat het niet moeilijk is om creatief bezig te zijn en dat jij dit ook kunt.

Natuurlijk zullen er ook weer live events plaats vinden. Alle geplande events vind je helemaal onderaan deze pagina.

Ik durf niet..

Wat ik maak is geen kunst, waarom zou ik er tijd en energie in gaan stoppen? Zou het er dan mooier van worden?! Die witte pagina staart mij aan, hoe durf ik die te vullen? 

In de studio ontdek je dat het niet moeilijk is om creatief bezig te zijn en dat jij dit ook kunt. Natuurlijk zullen er ook weer live events plaats vinden. Alle geplande events vind je helemaal onderaan deze pagina.

online workshops

inspirerend en aanmoedigend, in verschillende vormen

levenslang* toegang

minimaal 4 jaar toegang vanaf release datum van de workshop

niveaus

beginner / gevorderde

Jij bent ook creatief!

Je ontdekt dat ook jij creatief bent, en dat je het stiekem ook nog eens te leuk vindt om creatief bezig te zijn. Even een duik nemen in je eigen fantasie, even weg van de werkelijkheid. Met plezier en fun je dagen vullen. 

In de studio zijn verschillende online workshops te vinden, van boekjes maken tot schilderen en borduren.

De online workshops koop je in de online studio, zodat je direct toegang krijgt tot jouw workshop. Niet wachten maar direct aan de slag aan je eigen tafel.

Je hebt minimaal 4 jaar toegang (vanaf de release datum van de workshop) tot de online workshop. In die 4 jaar kun je de workshop zo vaak bekijken als je wilt.

[online] workshops

maak je eigen boekje

17,-
(vanaf)
  •  

Je eigen boekje maken en vullen met thema’s en verschillende materialen en technieken. 

Een steekje los

47,-
(online workshop)
  •  

Kleine gekleurde bloem boeketjes van wol en garen, aan de slag met verschillende losse borduursteken.

[geplande] events

Vandaag

Jurnalised *22

2-wekelijkse thema's verwerken in je handgemaakte creatieve boekje. De opgeef deuren van Jurnalised *22 zijn gesloten. Alle informatie over Jurnalised vind je hier: studio.IKmetliefde.nl/jurnalised

opgeven jurnalised *23

Op 26 november openen de digitale opgeef deuren voor iedereen, dus ook als jij niet mee doet met Jurnalised *22. Doe jij mee met Jurnalised…