Online Workshops

Op deze pagina vind je alle online  workshops. Het fijne van een online workshop is dat jij op jouw tijd kunt aanschuiven. En ik sta te popelen om jouw aan te moedigen.

Ik durf niet..

Wat ik maak is geen kunst, waarom zou ik er tijd en energie in gaan stoppen? Zou het er dan mooier van worden?! Workshops helpen je om je eigen creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. In de studio ontdek je dat het niet moeilijk is om creatief bezig te zijn en dat jij dit ook kunt.

En dat je ook daarmee ook nog even tijd voor jezelf maakt om even de wereld te vergeten. Om te genieten van wat jij maakt, om te zien dat jij dit ook kan en dat die witte pagina helemaal niet zo eng is. 

Wat kun je verwachten?

overzichtelijke online studio

uitgebreide, inspirerende video’s

levenslang toegang (tenzij anders vermeldt)

duidelijke materiaal lijst

Creatief ontspannen

Je ontdekt dat ook jij creatief bent, en dat je het stiekem ook nog eens te leuk vindt om creatief bezig te zijn. Even een duik nemen in je eigen fantasie, even weg van de werkelijkheid. Met plezier en fun je dagen vullen.

De online workshops koop je in de online studio, zodat je direct toegang krijgt tot jouw workshop. Niet wachten maar direct aan de slag aan je eigen tafel.

Je hebt levenslang (tenzij anders vermeldt), toegang tot de online workshop. Zo kun je een workshop zo vaak je wilt terug kijken.

In de studio heb je aparte log-in gegevens. Niet wachten maar direct aan de slag aan je eigen tafel.

reviews

zij zijn enthousiast

Carry
Carry
over jurnalised '21
Lees verder
heel erg leuk! Ook de uitleg bij de opdrachten zodat je het van meerdere kanten kunt bekijken. Je geeft leuke ideeën.
Mirjam
Mirjam
over junkjournal binden
Lees verder
Ik heb zoveel plezier beleefd aan het maken van m’n eigen art journal! Zo duidelijk uitgelegd en veel inspiratie opgedaan. Waardoor een vervolg workshop om een art journal te vullen niet uit kan blijven 😍
Miranda
Miranda
over jurnalised '21
Lees verder
Ik ben echt meer crea aan de slag als ever en mijn jurnal vult zich al lekker! De prompts houden de boel levend, en ook de filmpjes zijn erg leuk en inspirerend!
Ellen
Ellen
over Picture it!
Lees verder
De workshop Picture it is heerlijk inspirerend en superleuk in combi met de workshopkit. Door het enthousiasme en duidelijke uitleg van Ilse wil je er meteen mee aan de slag. Ik kan het je zeker aanbevelen!
Previous
Next

Online Workshops

  •  
Ilse [IKmetliefde]
27,-
(vanaf)
  • Maak je eigen creatieve boekje en vul deze met je eigen kunstwerkjes door het jaar heen. Ga aan de slag met diverse creatieve technieken en ontdek dat ju can create for fun, maar ook als ontspanning!
  •  
Charlene en Ilse
37,-
  • Onderduiken in December in een creatief boekje, met thema's, waar je je vol in kunt uitleven met nep sneeuw, glitter, dekentjes en lichtjes!
  •  
Ilse [IKmetliefde]
17,-
  • Na deze workshop weet jij hoe je je eigen junk journal kunt binden. Stap voor stap, en pauzeren waar nodig.
  •  
Ilse [IKmetliefde]
7,-
  • Krijg de tips & trics om je eigen planner charm van shrink foil te kunnen maken, leg je pitt-pennen, je wattenstaafje en je shrink foil klaar!
  •  
Ilse [IKmetliefde]
17,-
  • Aan de slag met je penseel en je favoriete watercolor, zo kun jij na deze online workshop je meisjes kleur geven met watercolor
nl_NL