Hoi! Ik ben Ilse

Ik ben artistiek vormgever, met een grote liefde voor het maken (en verzamelen) van kunst op doek en in boekjes. 

Lang lang geleden, hahah, zo voelt het inmiddels wel, werkte ik fulltime op verschillende reclamebureaus. In een week een magazine in elkaar zetten, automatische handelingen in Photoshop ontdekken en InDesign op m’n duimpje kennen. Heel de dag tuurde ik naar een scherm en maakte ik de leukste dingen. Alles moest natuurlijk perfect, de lat lag hoog.

Ik ontdekte dat het niet alleen vroeger fijn was om te knutselen, maar nu nog steeds. Ik pakte het tekenen weer op door een online workshop aan te schaffen. Vanuit m’n eigen tafel ontdekken hoe je gezichten tekent en oa aquarel op een hippe manier gebruikt.

Ik ontdekte dat kunst maken me rust gaf, dat het me even de werkelijkheid liet vergeten en ik in mijn kunst out of the box durfde te denken en bewegen. Ik ontdekte dat doordat ik even tijd nam voor mezelf een leukere vrouw, moeder, vriendin kon zijn.

En dat is precies wat ik jouw ook gun, uit je hoofd. Even ontspannen, even tijd voor jezelf nemen en met plezier iets maken in bijvoorbeeld jouw creatief boekje.

Gun jezelf een beetje tijd en ontspanning!

Talenten:

vormgeving 90%
film & fotografie 76%
website bouwen 76%
product ontwerpen 87%
kunst maken 94%
online workshops 87%
teksten schrijven 37%

Dit vind ik leuk:

(online) workshops

Ik geef (online) workshops, waarin je help je eigen creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Even een momentje van rust, voor jezelf.

materiaal [boxen]

Ik maak kunst op canvas, op canvasboard, maar ook op aquarelpapier. Unieke exemplaren met verschillende technieken.

kunst aan je muur

Ik maak kunst op canvas, op canvasboard, maar ook op aquarelpapier. Unieke exemplaren met verschillende technieken.

Gallery op Instagram:

☀️ Summer break ☀️

in de maand augustus geniet ik van een summer break en is de online studio gesloten. Je kunt producten alvast in je mandje leggen, maar niet afrekenen. Op 10 september 10.00 uur gaat de online studio weer open met jubileum shop update! 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief: