Hoi! Ik ben Ilse

Ik ben artistiek vormgever, met een grote liefde voor het maken (en verzamelen) van kunst op doek en in boekjes. 

Hoi! Ik ben Ilse

Ik ben artistiek vormgever, met een grote liefde voor het maken (en verzamelen) van kunst op doek en in boekjes. 

Lang lang geleden, hahah, zo voelt het inmiddels wel, werkte ik fulltime op verschillende reclamebureaus. In een week een magazine in elkaar zetten, automatische handelingen in Photoshop ontdekken en InDesign op m’n duimpje kennen. Heel de dag tuurde ik naar een scherm en maakte ik de leukste dingen. Alles moest natuurlijk perfect, de lat lag hoog.

In een fikse overspannen periode (nu zou het een burn-out heten) met een depressief randje ontdekte ik dat met m’n handen bezig zijn me even rust gaf in m’n hoofd. Ik maakte iets, soms mooi en soms kon het mijn lat niet halen.

Ik begon met haken, leerde mezelf de steken aan en paste al snel patronen van poppetjes aan zodat ze nog net iets mooier werden.

Ik pakte het tekenen weer op door een online workshop aan te schaffen. Vanuit m’n eigen tafel ontdekken hoe je gezichten tekent en oa aquarel op een hippe manier gebruikt. Ik ontdekte dat het niet alleen vroeger fijn was om te knutselen, maar nu nog steeds.

Ik ontdekte dat kunst maken me rust gaf, dat het me even afleidt van m’n eigen gedachtes en ontdekte dat ik in mijn kunst out of the box durfde te denken en bewegen.

En dat is precies wat ik jouw ook gun, uit je hoofd. Even ontspannen, even tijd voor jezelf nemen en met plezier iets maken in bijvoorbeeld jouw creatief boekje.

En de lat.. die mag lekker soms iets omlaag, geniet van het maken, geniet van jouw eigen gemaakte kunst. In of op een boekje!

Talenten:

vormgeving 90%
film & fotografie 76%
website bouwen 76%
product ontwerpen 87%
kunst maken 94%
online workshops 87%
teksten schrijven 37%

Dit vind ik leuk:

(online) workshops

Ik geef (online) workshops, waarin je help je eigen creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Even een momentje van rust, voor jezelf.

do it yourself [DIY]

Ik maak do it yourself boxen zodat jij direct aan de slag kan het maken van je eigen gemaakte boekje of je aaibare cake.

kunst aan je muur

Ik maak kunst op canvas, op canvasboard, maar ook op aquarelpapier. Unieke exemplaren met verschillende technieken.

Gallery op Instagram:

nl_NL