Hoi! Ik ben Ilse

Ik ben artistiek vormgever, met een grote liefde voor het maken (en verzamelen) van kunst op doek en in boekjes. 

Lang lang geleden, hahah, zo voelt het inmiddels wel, werkte ik fulltime op verschillende reclamebureaus. In een week een magazine in elkaar zetten, automatische handelingen in Photoshop ontdekken en InDesign op m’n duimpje kennen. Heel de dag tuurde ik naar een scherm en maakte ik de leukste dingen. Alles moest natuurlijk perfect, de lat lag hoog.

Ik ontdekte dat het niet alleen vroeger fijn was om te knutselen, maar nu nog steeds. Ik pakte het tekenen weer op door een online workshop aan te schaffen. Vanuit m’n eigen tafel ontdekken hoe je gezichten tekent en oa aquarel op een hippe manier gebruikt.

Ik ontdekte dat kunst maken me rust gaf, dat het me even de werkelijkheid liet vergeten en ik in mijn kunst out of the box durfde te denken en bewegen. Ik ontdekte dat doordat ik even tijd nam voor mezelf een leukere vrouw, moeder, vriendin kon zijn.

En dat is precies wat ik jouw ook gun, uit je hoofd. Even ontspannen, even tijd voor jezelf nemen en met plezier iets maken in bijvoorbeeld jouw creatief boekje.

Gun jezelf een beetje tijd en ontspanning!

Talenten:

vormgeving 90%
film & fotografie 70%
website bouwen 50%
product ontwerpen 67%
kunst maken 77%
online workshops 72%
teksten schrijven 43%

Aan de slag:

jurnalised

Een jaar lang geïnspireerd aan de slag met het vullen van jouw creatieve boekje. Geen druk, geen lat, genieten van jouw creativiteit.

watercolor girl

Meisjes inkleuren met aquarel is heel ontspannend. Hoe kleur je ze realistisch met aquarel en een penseel?

junk journal binden

Stap voor stap je eigen creatieve boekje maken met papier, naald en draad.

Gratis snuffelen

In de studio mag je gratis snuffelen aan een workshop, namelijk JournalWithUs. Elke maand verzorg ik samen met Charlene een uitwerking van het maandelijkse thema. We kletsen je bij met de laatste updates en geven je twee inspirerende tutorials om zelf mee aan de slag te gaan. 

nl_NL