les 1, sub-les 1
mee bezig

loose petals

basis workshop [28588]
box loose petals [30444]
box .. button [30884]

hidden_to_group_28588

verborgen voor de basis workshop,  zichtbaar voor de boxen

wil jij ook toegang?

Zodra jij je hebt aangemeld voor de online workshop ‘steekje los’ krijg jij toegang tot de stap voor stap instructies en video die bij deze les horen. 


Online workshop afrekenen

visible_to_group_28588

verborgen voor de boxen,  zichtbaar voor basis workshop

Naald 1 – #24

De loose petal flowers kun je in het midden afwerken met franse knoopjes. 

stap voor stap:

Previous
Next

Teken als eerste 5 streepjes als een soort van sterretje op je stof met je trickmarker. Daarna hecht je je draad aan en steek je aan het einde van 1 vd streepjes naar voren. Trek de draad er helemaal doorheen. 

Steek je naald naast je steek naar achter, maar trek je draad niet aan. Je steekt je naald aan het einde van het streepje weer naar voren en laat je naald zo zitten. Draai met je draad om de naald heen en zorg dat de draad aan beide kanten van je naald onder de naald geklemd zit. Nadat je draad om de naald hebt gedraaid, zorg je dat je losse draad netjes uit elkaar blijft. Je draait de draad 3x op deze manier om je naald heen. 

Daarna houd je met je duim de lussen aan het einde vast en trek je voorzichtig je draad aan, niet strak trekken, maar aan trekken. Aan het begin maak je een lusje door je naald aan het einde van deze lussen naar achteren te steken, trek de draad aan. 

Herhaal deze steek 5x. 

video: