Vragen

Een aantal veelgestelde vragen vind je hier al op een rijtje. Staat jouw vraag er niet mee, dan kun je altijd contact met me opnemen. 

In de studio:

Op de begin pagina zie je een welkomstwoordje en iets naar onder scrollend vind je daar ook in het groene vak de nog niet afgestreepte mini workshops. ​Klik je op welkom terug dan vind je hier opsomming van jouw workshops.
Wanneer je studio.IKmetliefde.nl in je browser opzoekt, dan zijn er wat pagina’s openbaar, zodat je je bijvoorbeeld voor nieuwe workshops kan aanmelden zonder dat je moet inloggen. Na inloggen zie je dat de pagina’s in het menu veranderen.
 
Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je op de inlogpagina de link ‘forgot password’ aanklikken om je wachtwoord aan te passen. 
Op mijn workshops vind je mijn workshops en aanbevolen workshops. Alle workshops waar jij aan deelneemt vind je op volgorde van datum onder het eerste kopje, onder de tweede vind je workshops die je misschien nog tof vind om aan deel te nemen.
 
Wil je een workshop bekijken dan klik je op de workshop en zoek je de knop ‘neem plaats’ (als je je workshop voor het eerst bezoekt) of ‘verder met deze workshop’. Op de eerste pagina staat een oranje blok met ‘in de studio’ hierin staat belangrijke informatie over hoe je bijvoorbeeld de volgende mini workshop kunt bekijken en de donkere modus.
​Bij nieuws aan tafel hoor je dé nieuwtjes, welke pagina er geshowd werd en wat was die vraag ook alweer? Hier vertel ik je ook welke nieuwe (mini) workshop er voor je klaar staan.
​Via de contact pagina kun je makkelijk contact met mij opnemen als er nog iets niet duidelijk was, ergens nog rommel lag of als je (nog) geen toegang tot een aangeschafte workshop/tafel.
 
‘Onder’ deze pagina zie je nog twee subpagina’s namelijk FAQ en blog. Op de FAQ pagina vind je alle veelgestelde vragen (de pagina waar je nu bent) en de blogberichten op de blog pagina. 

Veelgestelde vragen:

Heb je de workshop aangeschaft via de webshop? Dan heb je direct toegang tot jouw workshop. Je vindt jouw workshops op de pagina mijn workshops

​Op de pagina mijn workshops vind je mijn workshops en aanbevolen workshops. Alle workshops waar jij aan deelneemt vind je op volgorde van datum onder het eerste kopje, onder de tweede vind je workshops die je misschien nog tof vind om aan deel te nemen.
 
Wil je een workshop bekijken dan klik je op de workshop en zoek je de knop ‘neem plaats’ (als je je workshop voor het eerst bezoekt) of ‘verder met deze workshop’. Op de eerste pagina staat een oranje blok met ‘in de studio’ hierin staat belangrijke informatie over hoe je bijvoorbeeld de volgende mini workshop kunt bekijken en de donkere modus.

Rechtsboven in je scherm zie je een maantje en een twee schuine pijltjes die naar elkaar toewijzen.

Het maantje is een donkere modus waarbij de achtergrond zwart is.

Door op de twee schijne pijltjes te klikken verschijnt of verdwijnt het submenu met de lessen.

En onder de tekst kun je op de knop streep erdoor klikken. 

Er zijn twee actieve workshop-tafels, namelijk die van JURNALISED en de IK-workshop tafel. Doe jij mee aan een workshop dan is het natuurlijk super leuk om jouw pagina’s en/of creativiteiten te posten aan de IK-workshop tafel. Aan deze tafel zitten alle workshop-deelnemers, genoeg te zien en te ontdekken! 

Daarnaast zijn er nog verschillende overige tafels aangemaakt, waarbij jij kan aansluiten als jij dat leuk vindt of als jou die tafel aan spreekt. De tweedekans tafel bijvoorbeeld, waar jij creatief materiaal kan aanbieden welke een tweedekans verdient omdat het bij jouw onaangeraakt op de plank blijft liggen. Of de creativiteit tafel waar je ook die super leuke vilten poppetjes kunt posten of die toffe deur krans. 

Je kan natuurlijk ook altijd lid worden van de besloten JournalWithUs-facebookgroep. Een actieve groep, waarbij er voornamelijk gepost wordt met de ArtJournal Specials. 

Het kan natuurlijk zijn dat jouw vraag hier niet bij staat of er nog iets onduidelijk is. Schroom niet om contact met me op te nemen. Om niet jouw vraag te laten verdwijnen op het sociale media hoopje, is het voor mij het handigste dat je dan even contact met me op neemt via het contact formulier. 

contactformulier

    nl_NL