welkom terug!

PS. jij kijkt in mijn studio vanaf je tablet of je mobiel, nee ik zit niet op je schouder, haha! Dan zou ik ieniemienie moeten zijn. De drie streepjes naast IKmetliefde linksboven in je scherm daar vind je het menu.

zwiep, zwiep

Zag je me al enthousiast de deur voor je open zwiepen, haha! In mijn gedachten deed ik dat voor je, want ik zat al op je te wachten. Ik hoop natuurlijk dat ik je kan aanmoedigen en inspireren in mijn online studio en dat je je zo thuis voelt dat je zelf je kopje koffie of grote mok met thee pakt. 

Pak ‘m snel en dat lekkere stukje chocola of blokje kaas, dan gaan we snel aan de slag!

♥️

Help, ik ben de weg kwijt..

Studio tour

geen irritatie voor jou!

Waar in de studio?

Boven (op mobiel de drie streepjes links van IKmetliefde) vind je het gewone menu, met (als je bent ingelogd) jouw naam + eventueel profielfoto en daarnaast het winkelkarretje. Zit er nog een item in je winkelkarreltje dan verschijnt hierbij een rood cirkeltje met een cijfer erin. 

Rechts in je scherm (op mobiel onder het ander menu) vind je een ingeklapt submenu. De drie streepjes bovenaan dit submenu zorgen ervoor dat de titels ook zichtbaar worden. In dit submenu vind je deze welkom terug pagina, je account, je workshops, jouw nieuwtjes en een externe link naar de webshop van IKmetliefde.

In een workshop vind je deze informatie als eerste les, zo weet jij waar je alles vind binnen een workshop, dit voorkomt een hoop irritatie voor jou. 

Rechtsboven in je scherm (zowel op mobiel als op tablet en computer) vind je een cirkeltje met een maantje erin, twee pijltjes die naar of uit elkaar wijzen en drie streepjes onder elkaar. 

Het cirkeltje met maantje betekent de donkere modus, alles wat wit is wordt zwart en je tekst wordt wit. Fijn voor je ogen als je ‘s avonds in de studio workshops wilt bekijken bijvoorbeeld. 

De pijltjes laten je submenu verschijnen of verdwijnen. Hierin vind je onder andere deze pagina, je workshop-lessen en verwijzingen.

De drie streepjes geven aan dat je daar je persoonlijke pagina’s vindt. Op je tablet en computer vind je deze drie streepjes rechts van je scherm, op je mobiel staan deze streepjes links van je scherm. 

De knop ‘streep door’ onderaan deze les is puur voor jezelf, zodat je in je overzicht ziet dat je deze les hebt afgerond. Je kunt de les alsnog zo vaak als jij wilt terug kijken. 

overzicht

Jouw workshops