workshop overzicht

Picture it

4 thema’s, 8 mini workshops, uitgebreide materiaallijst én een exclusieve kortingscode van HobbyVision. Dat betekend voor jou meer dan 200 inspirerende minuten kijk-plezier, ingesproken in het Nederlands. 200 minuten om jou heerlijk aan de hand mee te nemen langs een aantal verschillende mixed media materialen en langs de nieuwste release van de ArtJournal Specials. Zo komen we langs Distress Crayons, watercolor, modeling paste en natuurlijk gouache!

Wil jij direct aan de slag met een aantal basis materialen? Dan hebben we speciaal voor jou een hele toffe worskhop-kit samengesteld. Papier, vellum, modeling paste, uitgestanste elementjes, en natuurlijk een exclusieve bijpassende goody.

Meedoen met deze workshop kan tot 1 juni '21
daarna sluit de aanmelding.

mini workshop overzicht

Natuurlijk heten we je persoonlijk welkom en hebben we voor jou de materialen overzichtelijk op een rijtje gezet. Inclusief die fijne kortingscode om te gebruiken als jij gaat shoppen bij HobbyVision.

video: 10 minuten – lezen: 5 minuten

Aan de hand van het thema #special gaan wij beide aan de slag. Charlene met een collage/foto pagina, watercolor, stof en stempels en Ilse gaat op de mixed media tour. Modeling paste, Distress Crayons, acryl verf en toffe elementjes. Beide maken we natuurlijk gebruik van de nieuwste release van de ArtJournal Specials.

video: 46 minuten 

video: 34 minuten

Even helemaal wat anders. Een momentje voor jezelf, in je journal! Verwerken van je dag, verwerken van een moment of gevoel, beide gingen we aan de slag met het thema #metime 

video: 32 minuten

Alle #favorites van dit moment worden gemixt op deze pagina’s. Lekker aan de slag met allerlei materialen en eindigen met heerlijke mixed media pagina’s.

video: 36 minuten

Je hebt (nog) geen stoel
€ 30-47,50

Workshop inhoud

  • 13 pagina's
nl_NL