steekje los [picknick in het park]

online tutorial [34184]

Wat leuk dat jij de gratis online tutorial komt volgen in de studio!

online workshop [28588]

Jij doet mee met de loose petal workshop en speciaal voor jou zijn de steken die gebruikt zijn ook hier in deze online tutorial te zien. 

algemeen

Klik op ‘welkom [studio tour]‘ onder op het kopje GET READY om aan de workshop te beginnen!  

Picknick in het park

Met een ondergaande zon samen picknicken in het park, de graspolletjes zie je wapperen in de wind langs de rand van de vijver. Op de achtergrond hoor je het gekwetter van de kleintjes die achter hun mama-eend aan zwemmen. Af en toe zoemt er een bij langs je heerlijk zoete ijsje. 

In deze gratis tutorial maak jij kennis met borduren. In een aantal minuten zie jij hoe je een compositie maakt, zet je je patroon over naar je stof en maak jij franse knoopjes. 

gratis tutorial

inspiratie met patroon

materiaal lijst

Een overzichtelijke lijst met het benodigde materiaal

niveau

Beginner

gratis tutorial

Deze tutorial is bedacht na aanleiding van de online creamarkt. Naast de online workshop die je bij op hun markt vond vind je in deze gratis tutorial ook een patroon en een uitgebreide materiaal lijst

Je ontdekt dat jij ook kunt borduren, leert materialen combineren en ontdekt dat jij dit picknick in het park kunstwerkje ook kunt maken. 

Doe jij mee met de online workshop loose petals? Dan vind je alle steken die je nodig hebt voor je picknick in het park ook in deze workshop netjes en overzichtelijk terug. 

Video afspelen

Wie gaat ju helpen?

Ik ben Ilse Kleijer en ik hoop jou te inspireren met dit picknick in het park borduurwerkje. Ik hoop dat je ontdekt dat jij als jij een naald, een draad en stof hebt, dat jij ook kunstwerkjes als deze kunt maken. 

Met veel liefde en plezier maakte ik online workshops en de handleidingen voor je, zodat het voor jou ook leuk is om met borduren in je creatieve boekje aan de slag te gaan. 

Zo kun je mee doen:

picknick in het park

– zonder workshop box –

GRATIS
  • 9 lespagina's (in Nederlands)
  • 18 sub lessen
    (ingesproken in Nederlands)
  • blijvend in je workshop overzicht
  • de loose petal steken opnieuw in je overzicht

Je host van deze workshop:

Ilse

18 Workshops

aanbevolen workshop
Lees hieronder hoe je kunt opgeven GRATIS

Workshop inhoud:

  • 11 lessen
  • 14 items

☀️ Summer break ☀️

in de maand augustus geniet ik van een summer break en is de online studio gesloten. Je kunt producten alvast in je mandje leggen, maar niet afrekenen. Op 10 september 10.00 uur gaat de online studio weer open met jubileum shop update! 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief: